faq

Veel gevraagd

Ik wil een fotoshoot, hoe kom ik met jou in contact?

Telefonisch kun je mij bereiken via 06-54352829 . Dan kan ik je al enige informatie geven. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van de vele voorbeeldfoto’s van eerdere shoots krijg je een indruk van wat je verwachten kunt.

MAG IK IEMAND MEENEMEN TIJDENS EEN FOTOSHOOT?

Als je jonger bent dan 18 jaar moet je zelfs iemand meenemen. Dit kan een moeder zijn of je beste vriendin. Deze kan je dan eventueel ook helpen met de kleding en make-up.

Wat kost een fotoshoot?

De shoot kost €45,00. Aangezien ik het vooral moet hebben van mond op mond reclame en de drempel zo laag mogelijk wil houden zodat iedereen een kans krijgt om een mooie fotoshoot te doen is dit een vrij laag bedrag.

Wat krijg ik voor die €45?

Daarvoor krijg je een cd of WeTransfer bestand met alle gemaakte foto’s in hoge resolutie. Gemiddeld zullen dit er zo’n 100 zijn. Daarnaast krijg je na afloop van de shoot van mij ook enkele afdrukken zodat je al wat van het resultaat kunt laten zien.

Is er een mogelijkheid om me tijdens de shoot om te kleden?

Die mogelijkheid is er. Ik adviseer altijd ook om zoveel mogelijk verschillende kledingsets mee te nemen. Denk daarbij ook aan andere schoenen en sieraden. Het omkleden kan in volledige privacy gebeuren. Ook beschik ik zelf over enige kleding en accessoires waar je vrij gebruik van kunt maken.

ALS IK ZELF EEN IDEE HEB MAG/KAN IK DAT DAN AANGEVEN?

Dat mag altijd. Het is jouw fotoshoot dus jij bepaald ook wat je wel of niet leuk vindt.

Waar worden de foto’s gemaakt? 

Op mijn huisadres heb ik de beschikking over een kleine studio. Hierin staan o.a. een rook-/bellenblaasmachine. Ook zijn er verschillende achtergronden mogelijk. Uiteraard ook een kleedkamer waar je je in alle rust kunt omkleden. 

Daarnaast kunnen wij bij mooi weer ook altijd een mooie locatie buiten zoeken. 

Werk je met een contract? 

Er wordt door beide partijen altijd een contract ondertekend. Hierin spreken we o.m. af dat ik geen naaktfotografie doe. Ook kun je hierin aangeven of ik je foto’s wel/niet mag gebruiken.

WAT ALS IK NIET KAN OP DE AFGESPROKEN DATUM?

Er kan altijd een omstandigheid optreden dat je niet op de afgesproken datum aanwezig kunt zijn. Het is dan wel zo netjes om mij telefonisch hiervan op de hoogte te stellen.

Ik wil met iemand anders op de foto, kan dat?

Als je iemand meeneemt tijdens een fotoshoot en je wilt graag een paar foto’s met hem/haar samen dan is dat geen probleem. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s heb?

Je moet uitgaan van 2 weken.

KAN IK VIA JOU OOK EEN VOLLEDIGE PORTFOLIO MAP SAMENSTELLEN?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zelf bepaal je uiteraard welke foto’s er in opgenomen worden.

error: Afbeeldingen zijn eigendom van JOP-foto. Neem contact op.